2015-08-21 00:14:29• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Váratlanul az ölébe hullhat a szerencse

Napi horoszkóp augusztus 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma olyan választás elé állíthatják, mely próbára teszi a tisztességét. Őrlődik a kényes helyzetben, mert ha elfogadja a felkínált lehetőséget, könnyen elveszítheti mások megbecsülését...

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma senkinek egy szavát sem hiszi el, még a szakértők hozzáértésében is kételkedik. Úgy érzi, hogy korábban hiszékeny volt, most azonban áteshet a ló túloldalára. Próbálja meg megkeresni a bizalom terén is az arany középutat!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Megcsikordulnak a fogaskerekek, a munkahelyi gépezet gyorsabb fokozatra kapcsol. Rengeteg az értekezlet, és néha már arról is szó esik, hogy mi lesz jövőre. Fel is fortyan ezen: miért beszélnek a télről, amikor még nyitva vannak a strandok?

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A párját és önt is megviselte a sok veszekedés. Ha nem akarja elveszíteni, próbálja megértetni vele, hogy az életük nem mehet így tovább. Ha kell, töltsenek egy kis időt külön, míg átgondolják a dolgokat.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ma váratlanul az ölébe hullhat a szerencse. A dicsőségben se feledkezzen meg azokról, akik nélkül nem sikerült volna célt érni, mert a segítői hamar elpártolnak öntől, ha a babérokat mindig egyedül aratja le...

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ha ezt a hétvégét sikerül egy csendes helyen töltenie, a végén úgy érezheti, mintha egy hét szabadságot vett volna ki. Pihenjen sokat, mert hosszú ideig ez az utolsó lehetősége a lazításra.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A barátait elhanyagolta mostanában, ezért különösen élvezi, hogy most együtt tölthetik az időt. A találkozó során ugyan nem tudják megoldani egymás problémáit, de a közös szórakozástól legalább a kedvük jobb lesz.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma felbukkan a régi kedvese, aki kicsit megváltozott, mégis valósággal megbabonázza, és könnyen úgy érezheti, mintha el sem váltak volna. Ha a pillanat varázsának engedve újrakezdik, számolniuk kell azzal, hogy az alapoktól kell újraépíteniük a kapcsolatukat.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Használja ki a lazítás lehetőségét, menjen a szabadba, és élvezze a nyarat! Ha ön vállalkozó, a médián keresztül vagy egy magánbeszélgetés során olyan információhoz juthat, mely nagyot lendíthet az anyagi helyzetén.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Akár új vállalkozást tervez, akár költözni szeretne, vagy külföldi tanulmányútra menne, a tervei közelednek a megvalósuláshoz. A mai emlékezetes nap lesz, ami csillagos ötöst érdemel: egyszerűen kirobbanóan jó kedve lesz.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma könnyen azon kaphatja magát, hogy a lelkében élő aggastyán megpróbálja lehűteni a lelkében élő gyermek lelkesedését, míg utóbbi megpróbálja legyőzni az előbbi pesszimizmusát...

Halak: II. 19. - III. 20.
A hétvége annyira feldobja, hogy elhatározza: egyetlen szalmaszálat sem tesz keresztbe. Jó döntés! Élvezze a pihenést, és próbáljon valamit elcsípni a nyári napok jókedvéből.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: